1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThom van Dongen

Heb ik een nieuwe batterij nodig?

Bijgewerkt op: 31 mei 2019

Gaat uw batterij snel leeg, valt uw iPhone af en toe uit of zakt het batterij percentage uit het niets meerdere procent punten? Dan is het tijd voor een nieuwe batterij!


Aan de hand van de Apple richtlijnen, is een iPhone batterij aan vervanging toe wanneer de maximum capaciteit minder dan 80% is. Wanneer de batterij een maximum capaciteit van 79% bereikt, krijg je een melding van Apple dat je batterij aan vervanging toe is. Over het algemeen klopt dit percentage en ervaren de meeste gebruikers rond de bovenstaande capaciteit hinder. De gemiddelde levensduur van een batterij is 2 jaar. In sommige gevallen gaat de batterij langer mee en blijft de levensduur goed, dit heeft echter met de gebruiker te maken. Ben jij een intensieve iPhone gebruiker of hoef je jou iPhone niet elke dag op te laden? Dit maakt een groot verschil.


Na aanschaf van uw iPhone heeft de batterij zijn volledige batterij capaciteit, namelijk 100%. In de loop der tijd verliest de batterij langzamerhand zijn capaciteit. Dit heeft te maken met het opladen en het gebruiken van de iPhone, kortom het gebruik ervan. In de blog 'XXX' kun je lezen hoe de verslechtering van je batterij tegen te gaan!


Sinds de uitkomst van IOS 11.3 sinds maart 2018, kan je nu zelf de batterij conditie van je telefoon checken!

* Open de Instellingen-app op je iPhone

* Tik op ‘Batterij’

* Ga naar ‘Batterijconditie’


Problemen

Naast dat je een versleten batterij vaker en langer op moet laden, zijn er andere bijkomende problemen die je iPhone vertoond.


* Zo kan de iPhone uit het niets crashen;

* Verspringt het batterij percentage met grote sprongen;

* Valt hij regelmatig uit vanaf een bepaald batterij percentage;

* De batterij kan 'opblazen' waardoor het scherm uit het frame drukt, wat maakt dat het beeldscherm los kan komen te zitten;

* Ten slotte is het mogelijk dat de iPhone langzaam wordt.Een groot aantal gebruikers loopt rond met een versleten batterij in de iPhone. De batterij is de 'motor' van je iPhone, wanneer deze niet meer optimaal is werkt de gehele iPhone tegen of langzaam. De vervanging van de batterij verlengt de levensduur van uw iPhone meteen met een periode van 2 jaar!


Bij iPhone Repair Putte vervangen wij uw batterij van uw iPhone voor een scherpe prijs. Daarnaast werken wij met batterijen van A+ kwaliteit, wat gelijk staat aan de originele apple batterij.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
360 × 640