1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThom van Dongen

Meer over mij

Bijgewerkt op: 4 jun. 2019

Wie is eigenlijk 'die' Thom die oprichter van iPhone Repair Putte is? In deze blog komt je meer te weten over wie ik ben!


Thom

Ten eerste ben ik Thom van Dongen, 21 jaar en woonachtig in Putte. Ik ben de oprichter en enige werknemer die iPhone Repair Putte (tot nu toe) telt. Vijf maanden geleden ben ik na mijn minor 'Entrepreneurship' in Valencia dit bedrijf gestart. Na het zelf repareren van mijn iPhone 6s scherm besloot ik dat ik dit ook voor anderen wilde doen!


Altijd al heb ik het ondernemen en handelen super interessant en leuk gevonden! Op rommelmarkten staan, advertenties op marktplaats zetten en zelf prijsbepalingen neerzetten voor mijn bedrijf houdt me bezig. Daarnaast is een van de aspecten die me ook enorm spreekt: zelfstandigheid. Het zelf verantwoordelijk zijn voor iets zonder een baas te hebben voelt heerlijk.


Het 'handelen' heb ik zeker ook meegekregen in mijn opleiding, waar directe en indirecte verkoop centraal staat. Op dit moment zit ik in de laatste fase van die opleiding en studeer ik af bij machinebouw bedrijf Tummers te Hoogerheide. Hier vervul ik een marketingplan.


Van Augustus t/m December 2018 heb ik tot nu de mooiste ervaring in mijn leven beleefd: 5 maanden studeren in zonnige Valencia. In de stad van de mandarijnen, de tapas, het altijd zonnige weer en de Reggaeton, was studeren een bijzaak geworden. Valencia zal ik nooit meer vergeten en heeft me fantastische herinneringen voor het leven opgeleverd.Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik (buiten) sporten heerlijk. Naast dat ik elke zondag in Grenswachters 1 speel, tennis, ski en hardloop ik graag. Maar voetbal is en blijft mijn grootste hobby. Naast het sportieve aspect is het sociale aspect wat erbij komt misschien wel net zo groot. Het grote aantal mensen die ik ken door de sportvereniging... en het aantal feestjes dat ik jaarlijks heb die gelinkt zijn met de club, zijn niet op handen te tellen!


Het overgrootte gedeelte van mijn vrienden ken ik dankzij mijn jeugd in Putte en bij Grenswachters. Nog steeds zijn wij een erg hechte groep en zien we elkaar meer dan wekelijks. Vaak drinken we een biertje, kletsen wat bij of zien elkaar op feestjes. De Putse gemeenschap is klein... maar oh zo hecht!


Ik hoop met deze blog duidelijk te hebben gemaakt wie ik ben! Zoals jullie kunnen lezen ben ik net zoals ieder mens; ik heb mijn hobby's, vriendenkring en studie. Bedankt voor het lezen!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
360 × 640